Søk i matvaretabellen:

Svin, bacon med svor, stekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Svin » Svin, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
450kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
43g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 135
C12:0
(fatty acids)
0,074g 136
C14:0
(fatty acids)
0,59g 136
C16:0
(fatty acids)
9,2g 136
C18:0
(fatty acids)
4,7g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,12g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
19g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
1,1g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
18g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
4,9g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,40g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,25g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,078g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,60g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
54mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
16g 135
Salt
(salt)
0,18g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
19µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,47µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,46mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
7,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 135
Folat
(folate, total)
1,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
73mg 135
Kalium
(potassium)
410mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
1,9mg 135
Selen
(selenium)
12µg 135
Kopper
(copper)
0,090mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
0,24µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0279
Cured meat (US CFR)
A0797
Preserved meat (EUROFIR)
B1136
Swine
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0046
Side (meat cut)

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: