Søk i matvaretabellen:

Ystet vegetabilsk fett, ostesubstitutt

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 102
C12:0
(fatty acids)
1,0g 109c
C14:0
(fatty acids)
3,0g 109c
C16:0
(fatty acids)
7,9g 109c
C18:0
(fatty acids)
3,2g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,7g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,39g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,5g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
0,48g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,018g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0054g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,025g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,014g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,018g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,56g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
14mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,90g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
23g 102
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
10RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 400e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
6,6alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,25mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 400e
Folat
(folate, total)
10µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,5µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400e
Kalsium
(calcium)
700mg 400e
Jern
(iron, total)
0,20mg 400e
Natrium
(sodium)
580mg 102
Kalium
(potassium)
80mg 400e
Magnesium
(magnesium)
30mg 400e
Sink
(zinc)
3,4mg 400e
Selen
(selenium)
10µg 400e
Kopper
(copper)
0,0mg 20
Fosfor
(phosphorus)
500mg 400e
Jod
(iodine)
19µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0128
Cheese product analog (US CFR)
A0784
Cheese (EUROFIR)
B0001
Food source not known
C0001
Part of plant or animal not known
E0151
Solid
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: