Ystet vegetabilsk fett, ostesubstitutt
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
41g | 400e |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1500kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
370kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
30g | 102 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
13g | 102 |
C12:0 (fatty acids) |
1,0g | 109c |
C14:0 (fatty acids) |
3,0g | 109c |
C16:0 (fatty acids) |
7,9g | 109c |
C18:0 (fatty acids) |
3,2g | 109c |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
8,7g | 102 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,39g | 109c |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,0g | 109c |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
6,5g | 102 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,48g | 109c |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,12g | 109c |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,018g | 109c |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0054g | 109c |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,025g | 109c |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,014g | 109c |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,018g | 109c |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 109c |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,17g | 109c |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,56g | 109c |
Kolesterol (cholesterol) |
14mg | 400e |
Karbohydrat (carbohydrate) |
0,90g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 20 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 20 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
23g | 102 |
Salt (salt) |
1,5g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
10RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
10µg | 400e |
Beta-karoten (beta-carotene) |
5,0µg | 400e |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 400e |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
6,6alfa-TE | 400e |
Tiamin (thiamin) |
0,030mg | 400e |
Riboflavin (riboflavin) |
0,25mg | 400e |
Niacin (niacin, preformed) |
0,10mg | 400e |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,050mg | 400e |
Folat (folate, total) |
10µg | 400e |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
1,5µg | 400e |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400e |
Kalsium (calcium) |
700mg | 400e |
Jern (iron, total) |
0,20mg | 400e |
Natrium (sodium) |
580mg | 102 |
Kalium (potassium) |
80mg | 400e |
Magnesium (magnesium) |
30mg | 400e |
Sink (zinc) |
3,4mg | 400e |
Selen (selenium) |
10µg | 400e |
Kopper (copper) |
0,0mg | 20 |
Fosfor (phosphorus) |
500mg | 400e |
Jod (iodine) |
19µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0128
- Cheese product analog (US CFR)
- A0784
- Cheese (EUROFIR)
- B0001
- Food source not known
- C0001
- Part of plant or animal not known
- E0151
- Solid
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0001
- Cooking method not known
- H0001
- Treatment applied not known
- J0001
- Preservation method not known
- K0001
- Packing medium not known
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 102
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
- 109c
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall