Søk i matvaretabellen:

Pai, med skinke og ost

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,72g 135
C14:0
(fatty acids)
1,0g 135
C16:0
(fatty acids)
3,4g 135
C18:0
(fatty acids)
1,8g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,30g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,22g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,7g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,41g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0019g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0087g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0038g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,042g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0055g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,031g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 135
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
16g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 135
Protein
(protein, total)
14g 135
Salt
(salt)
0,68g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
51µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,2alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,22mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
25µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
190mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
270mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
1,6mg 135
Selen
(selenium)
9,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
230mg 135
Jod
(iodine)
17µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0100
Pie, unsweetened, or pizza (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0143
Cheese added
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0191
Meat added
H0207
Filled or stuffed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: