Biff stroganoff
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
60g | 135 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1000kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
250kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
18g | 135 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
10g | 135 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 319 |
C14:0 (fatty acids) |
0,47g | 319 |
C16:0 (fatty acids) |
4,7g | 319 |
C18:0 (fatty acids) |
3,2g | 319 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,47g | 135 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,1g | 135 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,51g | 319 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,5g | 319 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,5g | 135 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,41g | 319 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,11g | 319 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 319 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,025g | 319 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 319 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,083g | 319 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,020g | 319 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,047g | 319 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 319 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,26g | 73q |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,51g | 74q |
Kolesterol (cholesterol) |
60mg | 135 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
4,4g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
1,0g | 135 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,4g | 135 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,30g | 135 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,60g | 135 |
Protein (protein, total) |
15g | 135 |
Salt (salt) |
0,63g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
220RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
200µg | 135 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
270µg | 135 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,43µg | 135 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,7alfa-TE | 135 |
Tiamin (thiamin) |
0,080mg | 135 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,16mg | 135 |
Niacin (niacin, preformed) |
3,7mg | 135 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,25mg | 135 |
Folat (folate, total) |
11µg | 135 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,90µg | 135 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
1,0mg | 135 |
Kalsium (calcium) |
36mg | 135 |
Jern (iron, total) |
1,6mg | 135 |
Natrium (sodium) |
250mg | 135 |
Kalium (potassium) |
420mg | 135 |
Magnesium (magnesium) |
23mg | 135 |
Sink (zinc) |
2,6mg | 135 |
Selen (selenium) |
4,0µg | 135 |
Kopper (copper) |
0,080mg | 135 |
Fosfor (phosphorus) |
160mg | 135 |
Jod (iodine) |
5,1µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0212
- Stew or hash (US CFR)
- A0799
- Meat dish (EUROFIR)
- B1161
- Cattle
- C0270
- Skeletal meat part, without bone and skin, without separable fat
- E0110
- Semiliquid with solid pieces
- F0014
- Fully heat-treated
- G0014
- Boiled
- G0026
- Cooked in small amount of fat or oil
- H0296
- Cream added
- H0349
- Onion added
- H0350
- Tomato added
- J0001
- Preservation method not known
- K0034
- Packed in gravy or sauce
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0220
- Not drained
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73q
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
- 74q
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 319
- Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.