Søk i matvaretabellen:

Lasagne, med kjøttdeig

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
69g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
680kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,7g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,28g 135
C14:0
(fatty acids)
0,57g 135
C16:0
(fatty acids)
1,8g 135
C18:0
(fatty acids)
0,92g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,15g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,14g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,5g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,83g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,55g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,14g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0035g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0012g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0085g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0023g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0059g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,63g 135
Kolesterol
(cholesterol)
27mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 80
Stivelse
(starch, total)
6,9g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 135
Protein
(protein, total)
8,5g 135
Salt
(salt)
0,77g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
86RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
76µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
120µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,33µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,83alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,0mg 135
Kalsium
(calcium)
140mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
310mg 135
Kalium
(potassium)
180mg 135
Magnesium
(magnesium)
18mg 135
Sink
(zinc)
1,4mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
140mg 135
Jod
(iodine)
11µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0220
Pasta dish (US CFR)
A0861
Prepared food product (EUROFIR)
B1079
Durum wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
G0020
Simmered, poached or stewed
G0025
Cooked with added fat or oil
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0191
Meat added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0350
Tomato added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: