Søk i matvaretabellen:

Wienersnitzel, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
57g 315
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 315
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,2g 315
C12:0
(fatty acids)
0,78g 136
C14:0
(fatty acids)
0,64g 136
C16:0
(fatty acids)
1,9g 136
C18:0
(fatty acids)
1,5g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,3g 315
C16:1 sum
(fatty acids)
0,10g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,3g 315
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,41g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0056g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0023g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0039g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0058g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,015g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,44g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 136
Kolesterol
(cholesterol)
59mg 71
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,8g 315
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
20g 315
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
11RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
11µg 315
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 315
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,67alfa-TE 315
Tiamin
(thiamin)
0,49mg 315
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 315
Niacin
(niacin, preformed)
6,5mg 315
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,17mg 315
Folat
(folate, total)
4,0µg 315
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,4µg 315
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
23mg 315
Jern
(iron, total)
1,2mg 315
Natrium
(sodium)
530mg 315
Kalium
(potassium)
360mg 315
Magnesium
(magnesium)
25mg 315
Sink
(zinc)
2,3mg 315
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,10mg 315
Fosfor
(phosphorus)
190mg 315
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1136
Swine
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
71
Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
315
Norsk Kjøtt. Næringsinnhold i lam, storfe og svin. Analyseprosjekt, 1995.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: