Søk i matvaretabellen:

Moussaka, med kjøttdeig

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
69g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
650kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,23g 135
C14:0
(fatty acids)
0,33g 135
C16:0
(fatty acids)
1,5g 135
C18:0
(fatty acids)
0,86g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,070g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,0g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,23g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0030g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0012g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,016g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0016g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0058g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,010g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,23g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
7,9g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 135
Protein
(protein, total)
6,7g 135
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
73RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
59µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
160µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,64µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 135
Folat
(folate, total)
21µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
12mg 135
Kalsium
(calcium)
51mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
420mg 135
Kalium
(potassium)
380mg 135
Magnesium
(magnesium)
26mg 135
Sink
(zinc)
1,2mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,10mg 135
Fosfor
(phosphorus)
81mg 135
Jod
(iodine)
6,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0830
Potato dish (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0186
Egg added
H0191
Meat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: