Søk i matvaretabellen:

Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
730kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,033g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,1g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,92g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,38g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,033g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,66g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,6g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,042g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,45g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,049g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,13g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,15g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,50g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,7g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
100mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
30g 135
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
61RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
61µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,88alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,56mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,68mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
15mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,79mg 135
Folat
(folate, total)
31µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
4,9mg 135
Natrium
(sodium)
55mg 135
Kalium
(potassium)
390mg 135
Magnesium
(magnesium)
29mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
6,0µg 135
Kopper
(copper)
0,36mg 135
Fosfor
(phosphorus)
300mg 135
Jod
(iodine)
10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0217
Meat, poultry, seafood or related product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1251
Grouse
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0117
Flavoring or taste ingredient added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0158
Breast (poultry meat cut)

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: