Søk i matvaretabellen:

Kylling, hel, uten skinn, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
70% 219
Vann
(water (moisture))
70g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
560kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,6g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,025g 137
C16:0
(fatty acids)
0,86g 137
C18:0
(fatty acids)
0,30g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,7g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,19g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
0,82g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,061g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,073g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0051g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0096g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,090g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,95g 137
Kolesterol
(cholesterol)
81mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
25g 137
Salt
(salt)
0,26g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
19µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
9,1mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,66mg 137
Folat
(folate, total)
8,3µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,29µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,5mg 137
Kalsium
(calcium)
12mg 137
Jern
(iron, total)
0,61mg 137
Natrium
(sodium)
100mg 137
Kalium
(potassium)
410mg 137
Magnesium
(magnesium)
34mg 137
Sink
(zinc)
1,2mg 137
Selen
(selenium)
12µg 137
Kopper
(copper)
0,050mg 137
Fosfor
(phosphorus)
250mg 137
Jod
(iodine)
1,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
219
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Veie- og beregningsprosjektet «Spiselig del av kylling», 2013. Publisert rapport (2013); «Spiselig del av kylling». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article31139.ece/BINARY/Rapport+-+spiselig+del+av+kylling
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: