Søk i matvaretabellen:

Eggesalat, majonessalat, 37 % fett

Alle matvarer » Margarin, smør, matolje o.l. » Majones, dressing o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
53g 138
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
37g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,9g 138
C12:0
(fatty acids)
0,0g 138
C14:0
(fatty acids)
0,017g 138
C16:0
(fatty acids)
2,6g 138
C18:0
(fatty acids)
0,97g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
21g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,19g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
20g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
9,5g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
6,9g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
2,4g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0043g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0094g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0043g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,072g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0043g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0043g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,092g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,5g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
7,0g 138
Kolesterol
(cholesterol)
230mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,7g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,7g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,3g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 138
Protein
(protein, total)
6,8g 138
Salt
(salt)
0,78g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
120µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
22µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,2µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
12alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 138
Folat
(folate, total)
41µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 138
Kalsium
(calcium)
32mg 138
Jern
(iron, total)
1,3mg 138
Natrium
(sodium)
310mg 138
Kalium
(potassium)
87mg 138
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 138
Sink
(zinc)
0,80mg 138
Selen
(selenium)
11µg 138
Kopper
(copper)
0,040mg 138
Fosfor
(phosphorus)
140mg 138
Jod
(iodine)
19µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0105
Dressing, condiment, gravy or sauce (US CFR)
A0859
Dressing, mayonnaise (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0190
Fat or oil
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0186
Egg added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0213
Box
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: