Søk i matvaretabellen:

Havregrøt, med melk

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Grøt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 138
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
78kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,2g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 138
C12:0
(fatty acids)
0,045g 138
C14:0
(fatty acids)
0,14g 138
C16:0
(fatty acids)
0,49g 138
C18:0
(fatty acids)
0,16g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,61g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,020g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,55g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,33g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,29g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,014g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0012g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,017g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,29g 138
Kolesterol
(cholesterol)
4,0mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,6g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,4g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 138
Protein
(protein, total)
4,1g 138
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,080µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,11alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 138
Folat
(folate, total)
9,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
110mg 138
Jern
(iron, total)
0,50mg 138
Natrium
(sodium)
300mg 138
Kalium
(potassium)
190mg 138
Magnesium
(magnesium)
26mg 138
Sink
(zinc)
0,70mg 138
Selen
(selenium)
1,0µg 138
Kopper
(copper)
0,050mg 138
Fosfor
(phosphorus)
140mg 138
Jod
(iodine)
13µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0106
Prepared grain or starch product (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1219
Oat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0018
Boiled and undrained
H0184
Milk added
H0239
Rolled
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: