Søk i matvaretabellen:

Bolle, med sjokoladebiter

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
20g 138
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,8g 138
C12:0
(fatty acids)
1,2g 138
C14:0
(fatty acids)
0,52g 138
C16:0
(fatty acids)
1,5g 138
C18:0
(fatty acids)
1,1g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,050g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0034g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0034g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0031g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0031g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0031g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0031g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0060g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,48g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 138
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
55g 80
Stivelse
(starch, total)
40g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
13g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,1g 138
Protein
(protein, total)
7,7g 138
Salt
(salt)
0,40g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 138
Folat
(folate, total)
46µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
34mg 138
Jern
(iron, total)
1,0mg 138
Natrium
(sodium)
160mg 138
Kalium
(potassium)
170mg 138
Magnesium
(magnesium)
28mg 138
Sink
(zinc)
1,1mg 138
Selen
(selenium)
3,0µg 138
Kopper
(copper)
0,13mg 138
Fosfor
(phosphorus)
120mg 138
Jod
(iodine)
4,8µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0151
Sweet roll or sweet bun (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0231
Chocolate or cocoa added
H0256
Carbohydrate fermented
H0749
White sugar added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: