Søk i matvaretabellen:

Kyllingpostei

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 227b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
560kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,9g 227b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,9g 227b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 227b
C14:0
(fatty acids)
0,041g 227b
C16:0
(fatty acids)
1,3g 227b
C18:0
(fatty acids)
0,49g 227b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,9g 227b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,23g 227b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 227b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 227b
C18:2n-6
(fatty acids)
1,7g 227b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,33g 227b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,012g 227b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 227b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,10g 227b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,014g 227b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,016g 227b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,039g 227b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 227b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 227b
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 227b
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,8g 80
Stivelse
(starch, total)
4,0g 227b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,9g 227b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 227b
Protein
(protein, total)
10g 227b
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2900RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2900µg 227b
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,6µg 227b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 227b
Tiamin
(thiamin)
0,20mg 227b
Riboflavin
(riboflavin)
0,62mg 227b
Niacin
(niacin, preformed)
4,4mg 227b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 227b
Folat
(folate, total)
320µg 227b
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,9µg 227b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
47mg 227b
Kalsium
(calcium)
34mg 227b
Jern
(iron, total)
3,9mg 227b
Natrium
(sodium)
580mg 227b
Kalium
(potassium)
240mg 227b
Magnesium
(magnesium)
15mg 227b
Sink
(zinc)
1,1mg 227b
Selen
(selenium)
20µg 227b
Kopper
(copper)
0,11mg 227b
Fosfor
(phosphorus)
150mg 227b
Jod
(iodine)
14µg 227b

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0176
Liver
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227b
Beregnet gjennomsnitt fra referanse 227a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat

Søk i matvaretabellen: