Kyllingpostei, hermetisk, Stabburet
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
73g | 227a |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
540kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
130kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
7,9g | 227a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,9g | 227a |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C14:0 (fatty acids) |
0,051g | 227a |
| C16:0 (fatty acids) |
1,3g | 227a |
| C18:0 (fatty acids) |
0,49g | 227a |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 227a |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,0g | 227a |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,23g | 227a |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,7g | 227a |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,2g | 227a |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
1,7g | 227a |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,34g | 227a |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,010g | 227a |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,092g | 227a |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,012g | 227a |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,014g | 227a |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,031g | 227a |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,40g | 227a |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,8g | 227a |
| Kolesterol (cholesterol) |
98mg | 227a |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
5,3g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
3,1g | 227a |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,2g | 227a |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 60a |
| Protein (protein, total) |
9,4g | 227a |
| Salt (salt) |
1,6g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
2700RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
2700µg | 227a |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
5,1µg | 227a |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,7alfa-TE | 227a |
| Tiamin (thiamin) |
0,14mg | 227a |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,58mg | 227a |
| Niacin (niacin, preformed) |
3,6mg | 227a |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,16mg | 227a |
| Folat (folate, total) |
290µg | 227a |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
5,1µg | 227a |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
27mg | 227a |
| Kalsium (calcium) |
42mg | 227a |
| Jern (iron, total) |
3,7mg | 227a |
| Natrium (sodium) |
620mg | 227a |
| Kalium (potassium) |
260mg | 227a |
| Magnesium (magnesium) |
14mg | 227a |
| Sink (zinc) |
0,97mg | 227a |
| Selen (selenium) |
18µg | 227a |
| Kopper (copper) |
0,11mg | 227a |
| Fosfor (phosphorus) |
140mg | 227a |
| Jod (iodine) |
13µg | 227a |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0221
- Sausage or luncheon meat (US CFR)
- A0798
- Sausage or similar meat product (EUROFIR)
- B1457
- Chicken
- C0176
- Liver
- E0144
- Semisolid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0151
- Spice or herb added
- H0191
- Meat added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0204
- Can
- N0041
- Metal
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 227a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.