Søk i matvaretabellen:

Kyllingpostei, hermetisk, Stabburet

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
540kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,9g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,9g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,051g 227a
C16:0
(fatty acids)
1,3g 227a
C18:0
(fatty acids)
0,49g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,23g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,7g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,34g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,010g 227a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,092g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,012g 227a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,014g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,031g 227a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
98mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,3g 80
Stivelse
(starch, total)
3,1g 227a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,2g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
9,4g 227a
Salt
(salt)
1,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2700RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2700µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,1µg 227a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,58mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
3,6mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 227a
Folat
(folate, total)
290µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,1µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
27mg 227a
Kalsium
(calcium)
42mg 227a
Jern
(iron, total)
3,7mg 227a
Natrium
(sodium)
620mg 227a
Kalium
(potassium)
260mg 227a
Magnesium
(magnesium)
14mg 227a
Sink
(zinc)
0,97mg 227a
Selen
(selenium)
18µg 227a
Kopper
(copper)
0,11mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
140mg 227a
Jod
(iodine)
13µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0176
Liver
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0204
Can
N0041
Metal
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: