Søk i matvaretabellen:

Kyllingpostei, ovnsbakt, Prior

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
580kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,8g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,8g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,031g 227a
C16:0
(fatty acids)
1,2g 227a
C18:0
(fatty acids)
0,49g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,23g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,5g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,32g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,014g 227a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,11g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,015g 227a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,047g 227a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,3g 80
Stivelse
(starch, total)
4,8g 227a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,5g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
11g 227a
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3200RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3200µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,25mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,66mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
5,1mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,24mg 227a
Folat
(folate, total)
340µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
6,6µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
67mg 227a
Kalsium
(calcium)
25mg 227a
Jern
(iron, total)
4,0mg 227a
Natrium
(sodium)
530mg 227a
Kalium
(potassium)
220mg 227a
Magnesium
(magnesium)
16mg 227a
Sink
(zinc)
1,3mg 227a
Selen
(selenium)
22µg 227a
Kopper
(copper)
0,11mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
150mg 227a
Jod
(iodine)
14µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0176
Liver
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0041
Metal
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: