Søk i matvaretabellen:

Kylling, filet, stekt i fett

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
660kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,7g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 137
C12:0
(fatty acids)
0,084g 137
C14:0
(fatty acids)
0,090g 137
C16:0
(fatty acids)
0,64g 137
C18:0
(fatty acids)
0,32g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,77g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,076g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,58g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
0,75g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,011g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,062g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0080g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,021g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,030g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,89g 137
Kolesterol
(cholesterol)
54mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,010g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,010g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
28g 137
Salt
(salt)
0,20g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
24RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
24µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,6µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,17µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,29mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
12mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,92mg 137
Folat
(folate, total)
12µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,32µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,8mg 137
Kalsium
(calcium)
5,0mg 137
Jern
(iron, total)
0,46mg 137
Natrium
(sodium)
80mg 137
Kalium
(potassium)
480mg 137
Magnesium
(magnesium)
39mg 137
Sink
(zinc)
0,80mg 137
Selen
(selenium)
12µg 137
Kopper
(copper)
0,036mg 137
Fosfor
(phosphorus)
310mg 137
Jod
(iodine)
0,77µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0221
Fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0158
Breast (poultry meat cut)

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: