Leverpostei, ovnsbakt, Gilde
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
65g | 227a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
900kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
220kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
17g | 227a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
5,5g | 227a |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C14:0 (fatty acids) |
0,21g | 227a |
C16:0 (fatty acids) |
3,5g | 227a |
C18:0 (fatty acids) |
1,7g | 227a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 227a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,9g | 227a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,48g | 227a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,3g | 227a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,8g | 227a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
2,1g | 227a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,20g | 227a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,022g | 227a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,22g | 227a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 60a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,048g | 227a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,036g | 227a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,29g | 227a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
2,4g | 227a |
Kolesterol (cholesterol) |
95mg | 227a |
Karbohydrat (carbohydrate) |
6,2g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
4,9g | 227a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,3g | 227a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 60a |
Protein (protein, total) |
9,8g | 227a |
Salt (salt) |
1,4g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
5400RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
5400µg | 227a |
Beta-karoten (beta-carotene) |
12µg | 227a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,81alfa-TE | 227a |
Tiamin (thiamin) |
0,11mg | 227a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,97mg | 227a |
Niacin (niacin, preformed) |
4,8mg | 227a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,17mg | 227a |
Folat (folate, total) |
180µg | 227a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
8,1µg | 227a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
77mg | 227a |
Kalsium (calcium) |
7,4mg | 227a |
Jern (iron, total) |
6,0mg | 227a |
Natrium (sodium) |
570mg | 227a |
Kalium (potassium) |
140mg | 227a |
Magnesium (magnesium) |
9,9mg | 227a |
Sink (zinc) |
2,9mg | 227a |
Selen (selenium) |
22µg | 227a |
Kopper (copper) |
0,35mg | 227a |
Fosfor (phosphorus) |
150mg | 227a |
Jod (iodine) |
1,6µg | 227a |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0221
- Sausage or luncheon meat (US CFR)
- A0798
- Sausage or similar meat product (EUROFIR)
- B1136
- Swine
- C0176
- Liver
- E0144
- Semisolid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0151
- Spice or herb added
- H0191
- Meat added
- H0262
- Animal fat or oil added
- J0131
- Preserved by chilling
- K0003
- No packing medium used
- M0182
- Aluminum container
- M0213
- Box
- N0041
- Metal
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 227a
- Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.