Søk i matvaretabellen:

Leverpostei, ovnsbakt, Gilde

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,5g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,21g 227a
C16:0
(fatty acids)
3,5g 227a
C18:0
(fatty acids)
1,7g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,9g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,48g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,3g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,8g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,20g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,022g 227a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,22g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,048g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,036g 227a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,29g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
95mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,2g 80
Stivelse
(starch, total)
4,9g 227a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,3g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
9,8g 227a
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5400RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5400µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 227a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,81alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,97mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
4,8mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,17mg 227a
Folat
(folate, total)
180µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
8,1µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
77mg 227a
Kalsium
(calcium)
7,4mg 227a
Jern
(iron, total)
6,0mg 227a
Natrium
(sodium)
570mg 227a
Kalium
(potassium)
140mg 227a
Magnesium
(magnesium)
9,9mg 227a
Sink
(zinc)
2,9mg 227a
Selen
(selenium)
22µg 227a
Kopper
(copper)
0,35mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
150mg 227a
Jod
(iodine)
1,6µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1136
Swine
C0176
Liver
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
H0262
Animal fat or oil added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0182
Aluminum container
M0213
Box
N0041
Metal
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: