Søk i matvaretabellen:

Spekeskinke, Gilde

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
49g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
850kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,8g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,0g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,11g 227a
C16:0
(fatty acids)
1,9g 227a
C18:0
(fatty acids)
0,96g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,24g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,0g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,073g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,016g 227a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,11g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,018g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,010g 227a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
83mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
31g 227a
Salt
(salt)
11g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,4µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,29alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,71mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
10mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,44mg 227a
Folat
(folate, total)
4,0µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,60µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
12mg 227a
Jern
(iron, total)
0,81mg 227a
Natrium
(sodium)
4400mg 227a
Kalium
(potassium)
460mg 227a
Magnesium
(magnesium)
40mg 227a
Sink
(zinc)
2,3mg 227a
Selen
(selenium)
21µg 227a
Kopper
(copper)
0,094mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
290mg 227a
Jod
(iodine)
1,0µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0279
Cured meat (US CFR)
A0797
Preserved meat (EUROFIR)
B1136
Swine
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0173
Salted
J0103
Preserved by salting
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: