Søk i matvaretabellen:

Salami, Grilstad jubelsalami

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
35g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
38g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
15g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,52g 227a
C16:0
(fatty acids)
8,8g 227a
C18:0
(fatty acids)
4,9g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
17g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,97g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
16g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,0g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
3,3g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,29g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,15g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,040g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 60a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,32g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,5g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
71mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,090g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,090g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
18g 227a
Salt
(salt)
6,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,32mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,22mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
4,4mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,29mg 227a
Folat
(folate, total)
3,8µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,69mg 227a
Kalsium
(calcium)
7,4mg 227a
Jern
(iron, total)
1,4mg 227a
Natrium
(sodium)
2500mg 227a
Kalium
(potassium)
330mg 227a
Magnesium
(magnesium)
22mg 227a
Sink
(zinc)
3,4mg 227a
Selen
(selenium)
11µg 227a
Kopper
(copper)
0,076mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
210mg 227a
Jod
(iodine)
1,5µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0279
Cured meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1105
Cattle and swine
C0269
Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
H0262
Animal fat or oil added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: