Søk i matvaretabellen:

Kokt skinke, First Price

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
440kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,0g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,4g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0050g 227a
C14:0
(fatty acids)
0,062g 227a
C16:0
(fatty acids)
0,86g 227a
C18:0
(fatty acids)
0,42g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,8g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,10g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,69g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,53g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,052g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0070g 227a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,052g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0050g 227a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0050g 227a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,074g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,61g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
41mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,94g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,94g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
16g 227a
Salt
(salt)
2,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,9RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,9µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,23alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
1,0mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
5,1mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,22mg 227a
Folat
(folate, total)
2,2µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
65mg 227a
Kalsium
(calcium)
4,4mg 227a
Jern
(iron, total)
0,62mg 227a
Natrium
(sodium)
1100mg 227a
Kalium
(potassium)
820mg 227a
Magnesium
(magnesium)
22mg 227a
Sink
(zinc)
1,6mg 227a
Selen
(selenium)
12µg 227a
Kopper
(copper)
0,058mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
470mg 227a
Jod
(iodine)
0,50µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0797
Preserved meat (EUROFIR)
B1136
Swine
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0145
Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0108
Preserved by treatment with chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: