Søk i matvaretabellen:

Kokt skinke, Gilde

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
420kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,7g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,90g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,034g 227a
C16:0
(fatty acids)
0,57g 227a
C18:0
(fatty acids)
0,29g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,071g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,45g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,33g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,027g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0070g 227a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,054g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0050g 227a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0050g 227a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,046g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,40g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,94g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,94g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
18g 227a
Salt
(salt)
2,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,3µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,22alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
1,7mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
6,6mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,25mg 227a
Folat
(folate, total)
1,8µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,48µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
25mg 227a
Kalsium
(calcium)
8,4mg 227a
Jern
(iron, total)
0,57mg 227a
Natrium
(sodium)
860mg 227a
Kalium
(potassium)
920mg 227a
Magnesium
(magnesium)
25mg 227a
Sink
(zinc)
1,5mg 227a
Selen
(selenium)
17µg 227a
Kopper
(copper)
0,054mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
440mg 227a
Jod
(iodine)
0,50µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0797
Preserved meat (EUROFIR)
B1136
Swine
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0145
Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0108
Preserved by treatment with chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: