Søk i matvaretabellen:

Brød, glutenfritt, Semper formbrød

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
29g 30
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,4g 226
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,60g 124
C12:0
(fatty acids)
0,0g 10
C14:0
(fatty acids)
0,0g 10
C16:0
(fatty acids)
0,0g 10
C18:0
(fatty acids)
0,0g 10
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,3g 30
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 10
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 10
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 30
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 10
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 10
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 10
Karbohydrat
(carbohydrate)
46g 80
Stivelse
(starch, total)
38g 226
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,7g 226
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,1g 226
Protein
(protein, total)
2,9g 226
Salt
(salt)
2,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 10
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 10
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 10
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,0alfa-TE 226
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 226
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 226
Niacin
(niacin, preformed)
0,89mg 226
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,028mg 226
Folat
(folate, total)
23µg 226
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,17mg 226
Kalsium
(calcium)
28mg 226
Jern
(iron, total)
0,91mg 226
Natrium
(sodium)
820mg 226
Kalium
(potassium)
170mg 226
Magnesium
(magnesium)
18mg 226
Sink
(zinc)
0,81mg 226
Selen
(selenium)
4,6µg 226
Kopper
(copper)
0,12mg 226
Fosfor
(phosphorus)
86mg 226
Jod
(iodine)
2,0µg 226

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1322
Rice
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0022
Heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0146
Starch added
H0152
Grain added
H0256
Carbohydrate fermented
H0263
Vegetable fat or oil added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0120
Paper bag, sack or pouch
M0172
Plastic container
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
124
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
226
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: