Søk i matvaretabellen:

Pasta, glutenfri, av ris og grønnsaker, tørr, Orgran tricolore

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, råvare

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
9,0g 30
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 226
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 124
C12:0
(fatty acids)
0,0g 10
C14:0
(fatty acids)
0,0g 10
C16:0
(fatty acids)
0,0g 10
C18:0
(fatty acids)
0,0g 10
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 30
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 10
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 10
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,60g 30
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 10
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 10
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
75g 80
Stivelse
(starch, total)
75g 226
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,68g 226
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 124
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,5g 226
Protein
(protein, total)
6,2g 226
Salt
(salt)
0,030g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,9RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
23µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,079alfa-TE 226
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 226
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 226
Niacin
(niacin, preformed)
2,3mg 226
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 226
Folat
(folate, total)
15µg 226
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,19mg 226
Kalsium
(calcium)
14mg 226
Jern
(iron, total)
0,82mg 226
Natrium
(sodium)
12mg 226
Kalium
(potassium)
180mg 226
Magnesium
(magnesium)
51mg 226
Sink
(zinc)
1,4mg 226
Selen
(selenium)
7,9µg 226
Kopper
(copper)
0,27mg 226
Fosfor
(phosphorus)
150mg 226
Jod
(iodine)
2,0µg 226

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0275
Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815
Pasta (EUROFIR)
B1232
Corn
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0212
Vegetable added
H0321
Rice added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
124
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
226
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: