Pasta, glutenfri, av mais og ris, tørr, Barilla
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, råvare
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      9,0g | 30 | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      1400kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      340kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      0,0g | 60a | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      0,0g | 50 | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,0g | 50 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      0,0g | 50 | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      0,0g | 10 | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      0,0g | 50 | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 10 | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      0,0g | 10 | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      0,0g | 10 | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      0,0mg | 138 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      78g | 80 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      78g | 226 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      0,55g | 226 | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      0,0g | 124 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      2,2g | 226 | 
| Protein (protein, total)  | 
      5,8g | 226 | 
| Salt (salt)  | 
      0,0g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      8,7RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      0,0µg | 138 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      100µg | 138 | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      0,0µg | 20 | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      0,059alfa-TE | 226 | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,060mg | 226 | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,070mg | 226 | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      0,63mg | 226 | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,10mg | 226 | 
| Folat (folate, total)  | 
      7,6µg | 226 | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      0,0µg | 50 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      4,7mg | 226 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      4,9mg | 226 | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,34mg | 226 | 
| Natrium (sodium)  | 
      0,0mg | 60a | 
| Kalium (potassium)  | 
      100mg | 226 | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      17mg | 226 | 
| Sink (zinc)  | 
      0,40mg | 226 | 
| Selen (selenium)  | 
      3,1µg | 226 | 
| Kopper (copper)  | 
      0,062mg | 226 | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      58mg | 226 | 
| Jod (iodine)  | 
      2,0µg | 226 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0275
 - Macaroni or noodle product (US CFR)
 - A0815
 - Pasta (EUROFIR)
 - B1232
 - Corn
 - C0208
 - Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
 - E0147
 - Whole, shape achieved by forming
 - F0001
 - Extent of heat treatment not known
 - G0003
 - Cooking method not applicable
 - H0138
 - Water removed
 - H0321
 - Rice added
 - J0001
 - Preservation method not known
 - K0003
 - No packing medium used
 - M0156
 - Paperboard container
 - M0213
 - Box
 - N0039
 - Paper or paperboard
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 - P0174
 - Gluten free claim or use
 - Z0112
 - Food industry prepared
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 10
 - Manglende verdi, ukjent innhold.
 - 20
 - Vurdert verdi.
 - 30
 - Verdien er beregnet fra lignende matvare.
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 60a
 - Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 80
 - Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 124
 - Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
 - 138
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
 - 226
 - Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Risprodukter. Internt notat.