Søk i matvaretabellen:

Selbu blå, blåmuggost, økologisk

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, ekstra fet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 111b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
39g 111b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
25g 111b
C12:0
(fatty acids)
1,3g 30
C14:0
(fatty acids)
4,0g 30
C16:0
(fatty acids)
11g 30
C18:0
(fatty acids)
4,2g 30
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,90g 111b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,8g 111b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,52g 30
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,0g 30
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,94g 111b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,64g 30
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 30
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 30
C20:3n-6
(fatty acids)
0,024g 30
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0072g 30
C20:4n-6
(fatty acids)
0,033g 30
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,018g 30
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,025g 30
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 30
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,23g 30
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,74g 30
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 30
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
15g 111b
Salt
(salt)
2,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
330RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
320µg 111b
Beta-karoten
(beta-carotene)
190µg 111b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 30
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,0alfa-TE 111b
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 30
Riboflavin
(riboflavin)
0,23mg 111b
Niacin
(niacin, preformed)
0,94mg 111b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 111b
Folat
(folate, total)
45µg 111b
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 111b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
380mg 111b
Jern
(iron, total)
0,10mg 111b
Natrium
(sodium)
860mg 111b
Kalium
(potassium)
75mg 111b
Magnesium
(magnesium)
19mg 111b
Sink
(zinc)
2,1mg 111b
Selen
(selenium)
8,7µg 111b
Kopper
(copper)
0,0mg 111b
Fosfor
(phosphorus)
280mg 111b
Jod
(iodine)
23µg 111b

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0314
Soft cheese (CODEX)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0296
Cream added
H0298
Clotting enzyme added
H0330
Surface mold cured
H0331
Interior mold cured
J0104
Preserved by fermentation
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0190
Aluminum foil wrapper
N0024
Coating enamel
P0024
Human consumer, no age specification
P0128
Organic food claim or use
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, analysert verdi

Søk i matvaretabellen: