Risdrikke
Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
87g | 420e |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
150kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
36kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
0,90g | 420e |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,11g | 420e |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C14:0 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C16:0 (fatty acids) |
0,065g | 420e |
C18:0 (fatty acids) |
0,032g | 420e |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0040g | 420e |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,37g | 420e |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0g | 420e |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,37g | 420e |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,39g | 420e |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,39g | 420e |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0020g | 420e |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 20 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 20 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,0020g | 420e |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,39g | 420e |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 20 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
6,9g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
1,7g | 420e |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
5,2g | 420e |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 420e |
Protein (protein, total) |
0,10g | 420e |
Salt (salt) |
0,11g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 420e |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 420e |
Vitamin D (vitamin D) |
0,75µg | 124 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,55alfa-TE | 420e |
Tiamin (thiamin) |
0,013mg | 420e |
Riboflavin (riboflavin) |
0,0mg | 124 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,39mg | 460g |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 420e |
Folat (folate, total) |
2,0µg | 460g |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,38µg | 124 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
12mg | 124 |
Kalsium (calcium) |
120mg | 124 |
Jern (iron, total) |
0,23mg | 420e |
Natrium (sodium) |
45mg | 420e |
Kalium (potassium) |
17mg | 420e |
Magnesium (magnesium) |
4,7mg | 420e |
Sink (zinc) |
0,049mg | 420e |
Selen (selenium) |
0,0µg | 420e |
Kopper (copper) |
0,037mg | 420e |
Fosfor (phosphorus) |
28mg | 420e |
Jod (iodine) |
2,5µg | 420e |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0182
- Milk analog (US CFR)
- A0788
- Immitation milk products (EUROFIR)
- B1322
- Rice
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0123
- Liquid, low viscosity, with no visible particles
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0162
- Calcium added
- H0214
- Vitamin d added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- H0772
- Vitamin b12 added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0213
- Box
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 124
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
- 420e
- Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 3. (2017). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
- 460g
- U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl