Søk i matvaretabellen:

Mandelmel

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Mel

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,3g 400g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
600kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
53g 400g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,2g 400g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 400g
C16:0
(fatty acids)
3,3g 400g
C18:0
(fatty acids)
0,76g 400g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
33g 400g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,25g 400g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
33g 400g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
13g 400g
C18:2n-6
(fatty acids)
13g 400g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 400g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 50
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
13g 400g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 400g
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 400g
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,0g 400g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,8g 400g
Protein
(protein, total)
22g 400g
Salt
(salt)
0,020g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,25RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400g
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 400g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400g
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
26alfa-TE 400g
Tiamin
(thiamin)
0,21mg 400g
Riboflavin
(riboflavin)
0,78mg 400g
Niacin
(niacin, preformed)
3,1mg 400g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 400g
Folat
(folate, total)
34µg 400g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400g
Kalsium
(calcium)
270mg 400g
Jern
(iron, total)
3,6mg 400g
Natrium
(sodium)
7,9mg 400g
Kalium
(potassium)
670mg 400g
Magnesium
(magnesium)
280mg 400g
Sink
(zinc)
3,0mg 400g
Selen
(selenium)
0,0µg 400g
Kopper
(copper)
0,92mg 400g
Fosfor
(phosphorus)
520mg 400g
Jod
(iodine)
0,0µg 400g

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0149
Milled grain or starch product (US CFR)
A0813
Flour or starch (EUROFIR)
B2720
Almond, sweet
C0133
Seed, skin present, germ present
E0106
Finely ground
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
400g
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2017.12.15. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: