Søk i matvaretabellen:

Kremfløte, 38 % fett, økologisk

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Fløte, rømme, fløteerstatning

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
56g 30
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
38g 111b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
25g 111b
C12:0
(fatty acids)
1,4g 111b
C14:0
(fatty acids)
4,4g 111b
C16:0
(fatty acids)
11g 111b
C18:0
(fatty acids)
3,5g 111b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,1g 111b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,0g 111b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,80g 111b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,5g 111b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 111b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,70g 111b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,20g 111b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 111b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 111b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 111b
Kolesterol
(cholesterol)
100mg 111b
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,9g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,9g 111b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 30
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
2,0g 111b
Salt
(salt)
0,060g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
170RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 111b
Beta-karoten
(beta-carotene)
210µg 111b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,67alfa-TE 111b
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 30
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 111b
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 30
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 30
Folat
(folate, total)
11µg 111b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,26µg 111b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
72mg 111b
Jern
(iron, total)
0,0mg 30
Natrium
(sodium)
24mg 111b
Kalium
(potassium)
110mg 111b
Magnesium
(magnesium)
7,6mg 111b
Sink
(zinc)
0,20mg 30
Selen
(selenium)
1,8µg 111b
Kopper
(copper)
0,0mg 30
Fosfor
(phosphorus)
71mg 111b
Jod
(iodine)
14µg 111b

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0782
Cream (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0306
Homogenized or emulsified
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0213
Box
M0237
Plastic screw cap or lid
M0342
Paperboard container, surface treated both sides
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
P0128
Organic food claim or use
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, analysert verdi

Søk i matvaretabellen: