Søk i matvaretabellen:

Kondensert melk, søtet

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
27g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,7g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,5g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,18g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,78g 460g
C16:0
(fatty acids)
2,4g 460g
C18:0
(fatty acids)
1,2g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,4g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,14g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,34g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,22g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,22g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
34mg 460g
Karbohydrat
(carbohydrate)
54g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 460g
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
55g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
44g 124
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 460g
Protein
(protein, total)
7,9g 460g
Salt
(salt)
0,32g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
74RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
73µg 460g
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,20µg 460g
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,16alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,42mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,21mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,051mg 460g
Folat
(folate, total)
11µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,44µg 460g
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,6mg 460g
Kalsium
(calcium)
280mg 460g
Jern
(iron, total)
0,19mg 460g
Natrium
(sodium)
130mg 460g
Kalium
(potassium)
370mg 460g
Magnesium
(magnesium)
26mg 460g
Sink
(zinc)
0,94mg 460g
Selen
(selenium)
15µg 460g
Kopper
(copper)
0,015mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
250mg 460g
Jod
(iodine)
25µg 430b

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0781
Processed milk (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0114
Water removed to reconstitution ratio 1 plus 1
H0136
Sugar or sugar syrup added
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0215
Jar
M0151
Metal container
N0041
Metal
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
124
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
430b
French Agency for Food, Environmental and Occupational Health safety. French food composition table - Ciqual 2017. Nettversjon, https://ciqual.anses.fr/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: