Søk i matvaretabellen:

Edamamebønner, soyabønner, fryst

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Belgfrukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
540kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,2g 500a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,95g 500a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 500a
C14:0
(fatty acids)
0,0060g 500a
C16:0
(fatty acids)
0,71g 500a
C18:0
(fatty acids)
0,18g 500a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 500a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0060g 500a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,25g 500a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,3g 500a
C18:2n-6
(fatty acids)
2,8g 500a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,050g 500a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 500a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 500a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 500a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 500a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 500a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 500a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,50g 500a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,9g 500a
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,8g 80
Stivelse
(starch, total)
0,33g 460g
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,8g 460g
Protein
(protein, total)
11g 460g
Salt
(salt)
0,015g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
170µg 500a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,72alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,27mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,93mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 460g
Folat
(folate, total)
300µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
9,7mg 460g
Kalsium
(calcium)
60mg 460g
Jern
(iron, total)
2,1mg 460g
Natrium
(sodium)
6,0mg 460g
Kalium
(potassium)
480mg 460g
Magnesium
(magnesium)
61mg 460g
Sink
(zinc)
1,3mg 460g
Selen
(selenium)
2,0µg 500a
Kopper
(copper)
0,32mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
160mg 460g
Jod
(iodine)
2,0µg 500a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
500a
Standard Tables of Food Composition in Japan. Versjon 7 (2015). Nettversjon, www.mext.go.jp/en/policy/science_technology/policy/title01/detail01/1374030.htm

Søk i matvaretabellen: