Søk i matvaretabellen:

Tilslørte bondepiker, med kavring

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
60g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
950kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,8g 138
C12:0
(fatty acids)
0,49g 138
C14:0
(fatty acids)
1,3g 138
C16:0
(fatty acids)
3,7g 138
C18:0
(fatty acids)
1,5g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,50g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,90g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,61g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,14g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0096g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0035g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0064g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0069g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,67g 138
Kolesterol
(cholesterol)
36mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
21g 80
Stivelse
(starch, total)
8,2g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
13g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
7,0g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 138
Protein
(protein, total)
2,3g 138
Salt
(salt)
0,080g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
130RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
130µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
85µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,50µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,90alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 138
Folat
(folate, total)
8,3µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,090µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,3mg 138
Kalsium
(calcium)
38mg 138
Jern
(iron, total)
0,20mg 138
Natrium
(sodium)
32mg 138
Kalium
(potassium)
100mg 138
Magnesium
(magnesium)
8,6mg 138
Sink
(zinc)
0,20mg 138
Selen
(selenium)
1,1µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
60mg 138
Jod
(iodine)
6,3µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1245
Apple
C0213
Fruit, peel undetermined, core, pit or seed removed
E0134
Semisolid with solid pieces
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0012
Cooked by moist heat
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0152
Grain added
H0296
Cream added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: