Søk i matvaretabellen:

Trollkrem

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
540kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 138
C12:0
(fatty acids)
0,0g 138
C14:0
(fatty acids)
0,0g 138
C16:0
(fatty acids)
0,018g 138
C18:0
(fatty acids)
0,0061g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,049g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,098g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,061g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,061g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,098g 138
Kolesterol
(cholesterol)
150mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
28g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
28g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
24g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,3g 138
Protein
(protein, total)
1,9g 138
Salt
(salt)
0,070g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,42RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,92alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,37mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,010mg 138
Folat
(folate, total)
14µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,9mg 138
Kalsium
(calcium)
16mg 138
Jern
(iron, total)
0,20mg 138
Natrium
(sodium)
28mg 138
Kalium
(potassium)
97mg 138
Magnesium
(magnesium)
8,7mg 138
Sink
(zinc)
0,10mg 138
Selen
(selenium)
0,70µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
18mg 138
Jod
(iodine)
0,50µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1019
Lingonberry (cowberry)
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0205
Egg white added
H0749
White sugar added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: