Søk i matvaretabellen:

Sveler

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
43g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,1g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,8g 138
C12:0
(fatty acids)
0,063g 138
C14:0
(fatty acids)
0,20g 138
C16:0
(fatty acids)
0,93g 138
C18:0
(fatty acids)
0,33g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,063g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,99g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,52g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,030g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0029g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,028g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,015g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,054g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,56g 138
Kolesterol
(cholesterol)
52mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
44g 80
Stivelse
(starch, total)
27g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
17g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
14g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 138
Protein
(protein, total)
8,1g 138
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
39RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
38µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,58mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 138
Folat
(folate, total)
9,5µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,33µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
81mg 138
Jern
(iron, total)
0,80mg 138
Natrium
(sodium)
300mg 138
Kalium
(potassium)
180mg 138
Magnesium
(magnesium)
21mg 138
Sink
(zinc)
0,80mg 138
Selen
(selenium)
5,5µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
140mg 138
Jod
(iodine)
14µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0186
Egg added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: