Søk i matvaretabellen:

Suksessterte

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
29g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
430kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
14g 138
C12:0
(fatty acids)
0,66g 138
C14:0
(fatty acids)
2,0g 138
C16:0
(fatty acids)
6,6g 138
C18:0
(fatty acids)
2,5g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,50g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,36g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,9g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
2,7g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,096g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,018g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0065g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,064g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0095g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,024g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,8g 138
Kolesterol
(cholesterol)
290mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
33g 80
Stivelse
(starch, total)
0,40g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
32g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
31g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 138
Protein
(protein, total)
6,8g 138
Salt
(salt)
0,33g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
190RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
190µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
100µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,5µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,8alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,27mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,55mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
15µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,51µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
68mg 138
Jern
(iron, total)
1,1mg 138
Natrium
(sodium)
130mg 138
Kalium
(potassium)
160mg 138
Magnesium
(magnesium)
47mg 138
Sink
(zinc)
0,90mg 138
Selen
(selenium)
6,5µg 138
Kopper
(copper)
0,20mg 138
Fosfor
(phosphorus)
140mg 138
Jod
(iodine)
13µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0177
Nut or seed added
H0296
Cream added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: