Søk i matvaretabellen:

Snickerskake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
19g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
430kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,4g 138
C12:0
(fatty acids)
0,58g 138
C14:0
(fatty acids)
0,73g 138
C16:0
(fatty acids)
4,0g 138
C18:0
(fatty acids)
2,1g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,4g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,13g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,0g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,058g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0024g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0084g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0041g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,039g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0047g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0059g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,085g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 138
Kolesterol
(cholesterol)
200mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
48g 80
Stivelse
(starch, total)
6,7g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
41g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
40g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,7g 138
Protein
(protein, total)
8,9g 138
Salt
(salt)
0,83g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
62RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
60µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
27µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,4alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,22mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 138
Folat
(folate, total)
20µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,37µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,20mg 138
Kalsium
(calcium)
48mg 138
Jern
(iron, total)
1,3mg 138
Natrium
(sodium)
330mg 138
Kalium
(potassium)
200mg 138
Magnesium
(magnesium)
50mg 138
Sink
(zinc)
1,0mg 138
Selen
(selenium)
6,0µg 138
Kopper
(copper)
0,20mg 138
Fosfor
(phosphorus)
210mg 138
Jod
(iodine)
6,9µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0210
Sucrose
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0152
Grain added
H0177
Nut or seed added
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: