Søk i matvaretabellen:

Sjokolademousse

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
40g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
25g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
15g 138
C12:0
(fatty acids)
0,46g 138
C14:0
(fatty acids)
1,4g 138
C16:0
(fatty acids)
6,2g 138
C18:0
(fatty acids)
4,3g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,50g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,27g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,3g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,0g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,094g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0063g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,021g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0097g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,071g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,013g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,034g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,15g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 138
Kolesterol
(cholesterol)
280mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
28g 80
Stivelse
(starch, total)
0,40g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
28g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
26g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 138
Protein
(protein, total)
5,9g 138
Salt
(salt)
0,12g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
170RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
84µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,90µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,22mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
20µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,71µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
64mg 138
Jern
(iron, total)
2,0mg 138
Natrium
(sodium)
49mg 138
Kalium
(potassium)
190mg 138
Magnesium
(magnesium)
42mg 138
Sink
(zinc)
1,0mg 138
Selen
(selenium)
6,2µg 138
Kopper
(copper)
0,30mg 138
Fosfor
(phosphorus)
140mg 138
Jod
(iodine)
12µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: