Søk i matvaretabellen:

Sjokoladefondant

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
31g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
420kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
29g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 138
C12:0
(fatty acids)
0,57g 138
C14:0
(fatty acids)
1,7g 138
C16:0
(fatty acids)
7,4g 138
C18:0
(fatty acids)
4,8g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,40g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,1g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,34g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,4g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0080g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,027g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,014g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,095g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,015g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,019g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,046g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 138
Kolesterol
(cholesterol)
160mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
32g 80
Stivelse
(starch, total)
8,2g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
23g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
23g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 138
Protein
(protein, total)
7,8g 138
Salt
(salt)
0,38g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
180RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
97µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,8µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,3alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,32mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
15µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,48µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
29mg 138
Jern
(iron, total)
1,4mg 138
Natrium
(sodium)
150mg 138
Kalium
(potassium)
140mg 138
Magnesium
(magnesium)
21mg 138
Sink
(zinc)
0,80mg 138
Selen
(selenium)
9,3µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
110mg 138
Jod
(iodine)
19µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0262
Animal fat or oil added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: