Søk i matvaretabellen:

Sitronterte

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
35g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
14g 138
C12:0
(fatty acids)
0,69g 138
C14:0
(fatty acids)
2,1g 138
C16:0
(fatty acids)
6,4g 138
C18:0
(fatty acids)
2,4g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,50g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,7g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,35g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,92g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0069g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,070g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0097g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,014g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,027g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,0g 138
Kolesterol
(cholesterol)
140mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
35g 80
Stivelse
(starch, total)
16g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
19g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
18g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 138
Protein
(protein, total)
6,3g 138
Salt
(salt)
0,38g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
190RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
180µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
98µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,8µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,33mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
9,6µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,36µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
6,8mg 138
Kalsium
(calcium)
30mg 138
Jern
(iron, total)
0,80mg 138
Natrium
(sodium)
150mg 138
Kalium
(potassium)
110mg 138
Magnesium
(magnesium)
13mg 138
Sink
(zinc)
0,60mg 138
Selen
(selenium)
7,8µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
95mg 138
Jod
(iodine)
16µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1713
Hen
C0225
Whole egg without shell
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0262
Animal fat or oil added
H0319
Wheat added
H0362
Fruit juice added
H0363
Fruit peel added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: