Søk i matvaretabellen:

Scones, grove, med yoghurt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
40g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,2g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,4g 138
C12:0
(fatty acids)
0,051g 138
C14:0
(fatty acids)
0,16g 138
C16:0
(fatty acids)
0,75g 138
C18:0
(fatty acids)
0,24g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,025g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,81g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
2,0g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,37g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,37g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 138
Kolesterol
(cholesterol)
5,0mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
40g 80
Stivelse
(starch, total)
34g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,3g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,7g 138
Protein
(protein, total)
9,5g 138
Salt
(salt)
1,7g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
18RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
17µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,54alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,22mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
2,3mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 138
Folat
(folate, total)
13µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,22µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,10mg 138
Kalsium
(calcium)
130mg 138
Jern
(iron, total)
1,8mg 138
Natrium
(sodium)
670mg 138
Kalium
(potassium)
320mg 138
Magnesium
(magnesium)
62mg 138
Sink
(zinc)
1,6mg 138
Selen
(selenium)
5,3µg 138
Kopper
(copper)
0,20mg 138
Fosfor
(phosphorus)
490mg 138
Jod
(iodine)
12µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0177
Nut or seed added
H0297
Milk or milk product added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: