Søk i matvaretabellen:

Scones, grove, med melk

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, hjemmebakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
33g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
300kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,3g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 138
C12:0
(fatty acids)
0,019g 138
C14:0
(fatty acids)
0,059g 138
C16:0
(fatty acids)
0,64g 138
C18:0
(fatty acids)
0,18g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,022g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,4g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,53g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,54g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 138
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
46g 80
Stivelse
(starch, total)
39g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,2g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
3,5g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,2g 138
Protein
(protein, total)
8,8g 138
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
6,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
6,0µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,18mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 138
Folat
(folate, total)
9,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,23µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
87mg 138
Jern
(iron, total)
1,5mg 138
Natrium
(sodium)
510mg 138
Kalium
(potassium)
230mg 138
Magnesium
(magnesium)
47mg 138
Sink
(zinc)
1,2mg 138
Selen
(selenium)
4,2µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
330mg 138
Jod
(iodine)
11µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0819
Flatbread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0184
Milk added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: