Søk i matvaretabellen:

Sarah Bernhard-kake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
18g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
470kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 138
C12:0
(fatty acids)
0,49g 138
C14:0
(fatty acids)
1,5g 138
C16:0
(fatty acids)
5,8g 138
C18:0
(fatty acids)
2,9g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,30g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
12g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,29g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,5g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
3,3g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,078g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0024g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,015g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0073g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,048g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0089g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,012g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,019g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,4g 138
Kolesterol
(cholesterol)
220mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 80
Stivelse
(starch, total)
1,2g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
39g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
38g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,5g 138
Protein
(protein, total)
8,0g 138
Salt
(salt)
0,63g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
82µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,2µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
7,1alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,85mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 138
Folat
(folate, total)
22µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,38µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
93mg 138
Jern
(iron, total)
1,8mg 138
Natrium
(sodium)
250mg 138
Kalium
(potassium)
260mg 138
Magnesium
(magnesium)
79mg 138
Sink
(zinc)
1,2mg 138
Selen
(selenium)
5,0µg 138
Kopper
(copper)
0,40mg 138
Fosfor
(phosphorus)
270mg 138
Jod
(iodine)
9,7µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1272
Almond
C0133
Seed, skin present, germ present
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0262
Animal fat or oil added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: