Sarah Bernhard-kake
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
18g | 91 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1900kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
470kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
30g | 138 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
12g | 138 |
C12:0 (fatty acids) |
0,49g | 138 |
C14:0 (fatty acids) |
1,5g | 138 |
C16:0 (fatty acids) |
5,8g | 138 |
C18:0 (fatty acids) |
2,9g | 138 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,30g | 138 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
12g | 138 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,29g | 138 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
11g | 138 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
3,5g | 138 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
3,3g | 138 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,078g | 138 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0024g | 138 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,015g | 138 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0073g | 138 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,048g | 138 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0089g | 138 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,012g | 138 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,019g | 138 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,10g | 138 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
3,4g | 138 |
Kolesterol (cholesterol) |
220mg | 138 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
41g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
1,2g | 138 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
39g | 138 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
38g | 138 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
3,5g | 138 |
Protein (protein, total) |
8,0g | 138 |
Salt (salt) |
0,63g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
150RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
150µg | 138 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
82µg | 138 |
Vitamin D (vitamin D) |
2,2µg | 138 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
7,1alfa-TE | 138 |
Tiamin (thiamin) |
0,080mg | 138 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,30mg | 138 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,85mg | 138 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,060mg | 138 |
Folat (folate, total) |
22µg | 138 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,38µg | 138 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 138 |
Kalsium (calcium) |
93mg | 138 |
Jern (iron, total) |
1,8mg | 138 |
Natrium (sodium) |
250mg | 138 |
Kalium (potassium) |
260mg | 138 |
Magnesium (magnesium) |
79mg | 138 |
Sink (zinc) |
1,2mg | 138 |
Selen (selenium) |
5,0µg | 138 |
Kopper (copper) |
0,40mg | 138 |
Fosfor (phosphorus) |
270mg | 138 |
Jod (iodine) |
9,7µg | 138 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0210
- Cake (US CFR)
- A0821
- Fine bakery ware (EUROFIR)
- B1272
- Almond
- C0133
- Seed, skin present, germ present
- E0151
- Solid
- F0023
- Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
- G0005
- Baked or roasted
- H0136
- Sugar or sugar syrup added
- H0186
- Egg added
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0262
- Animal fat or oil added
- J0131
- Preserved by chilling
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 91
- Vann beregnet ved differanse
- 138
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).