Søk i matvaretabellen:

Riskrem

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
720kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,3g 138
C12:0
(fatty acids)
0,36g 138
C14:0
(fatty acids)
1,1g 138
C16:0
(fatty acids)
3,0g 138
C18:0
(fatty acids)
1,2g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,40g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,19g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,046g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0082g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0027g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0082g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0054g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0054g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,21g 138
Kolesterol
(cholesterol)
31mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 80
Stivelse
(starch, total)
7,6g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,4g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,2g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 138
Protein
(protein, total)
3,0g 138
Salt
(salt)
0,90g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
100µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
65µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,28alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,12mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 138
Folat
(folate, total)
4,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,35µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
85mg 138
Jern
(iron, total)
0,0mg 138
Natrium
(sodium)
360mg 138
Kalium
(potassium)
120mg 138
Magnesium
(magnesium)
11mg 138
Sink
(zinc)
0,40mg 138
Selen
(selenium)
0,90µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
81mg 138
Jod
(iodine)
15µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0222
Dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0018
Boiled and undrained
H0296
Cream added
H0321
Rice added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: