Søk i matvaretabellen:

Pavlova, med kremfløte og bær

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
48g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,6g 138
C12:0
(fatty acids)
0,48g 138
C14:0
(fatty acids)
1,4g 138
C16:0
(fatty acids)
4,0g 138
C18:0
(fatty acids)
1,5g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,60g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,20g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,9g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,40g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,26g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,083g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,012g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0038g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0077g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0077g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 138
Kolesterol
(cholesterol)
230mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
33g 80
Stivelse
(starch, total)
0,60g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
33g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
30g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 138
Protein
(protein, total)
3,0g 138
Salt
(salt)
0,11g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
140RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
130µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
95µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,76alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,13mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 138
Folat
(folate, total)
11µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,080µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
8,3mg 138
Kalsium
(calcium)
35mg 138
Jern
(iron, total)
0,10mg 138
Natrium
(sodium)
45mg 138
Kalium
(potassium)
110mg 138
Magnesium
(magnesium)
8,3mg 138
Sink
(zinc)
0,10mg 138
Selen
(selenium)
1,3µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
32mg 138
Jod
(iodine)
4,6µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0147
Fruit added
H0205
Egg white added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: