Søk i matvaretabellen:

Panna cotta

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
47g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
31g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
21g 138
C12:0
(fatty acids)
1,0g 138
C14:0
(fatty acids)
3,1g 138
C16:0
(fatty acids)
8,5g 138
C18:0
(fatty acids)
3,3g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,2g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,1g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,42g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,3g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
0,48g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,025g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0083g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,025g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,017g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,19g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,56g 138
Kolesterol
(cholesterol)
88mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
19g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
19g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
16g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 138
Protein
(protein, total)
2,6g 138
Salt
(salt)
0,053g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
300RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
280µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
180µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,20µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,82alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,010mg 138
Folat
(folate, total)
2,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,15µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
62mg 138
Jern
(iron, total)
0,0mg 138
Natrium
(sodium)
21mg 138
Kalium
(potassium)
76mg 138
Magnesium
(magnesium)
4,4mg 138
Sink
(zinc)
0,20mg 138
Selen
(selenium)
0,80µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
43mg 138
Jod
(iodine)
8,4µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0169
Gelatin dessert (US CFR)
A0864
Dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0018
Boiled and undrained
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0165
Gelatin added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: