Muffins, med sitron, melisglasur
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      23g | 91 | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      1600kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      390kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      17g | 138 | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      8,4g | 138 | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      1,2g | 138 | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      1,2g | 138 | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      3,0g | 138 | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      1,9g | 138 | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,20g | 138 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      5,0g | 138 | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,15g | 138 | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      4,7g | 138 | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      1,9g | 138 | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      1,3g | 138 | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,44g | 138 | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 138 | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,0085g | 138 | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,0027g | 138 | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,037g | 138 | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,0036g | 138 | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,0054g | 138 | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,016g | 138 | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      0,46g | 138 | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      1,3g | 138 | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      71mg | 138 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      54g | 80 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      17g | 138 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      38g | 138 | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      37g | 138 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      0,80g | 138 | 
| Protein (protein, total)  | 
      5,2g | 138 | 
| Salt (salt)  | 
      0,78g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      150RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      150µg | 138 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      65µg | 138 | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      2,2µg | 138 | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      1,6alfa-TE | 138 | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,060mg | 138 | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,080mg | 138 | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      0,34mg | 138 | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,040mg | 138 | 
| Folat (folate, total)  | 
      8,0µg | 138 | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      0,26µg | 138 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      1,6mg | 138 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      44mg | 138 | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,60mg | 138 | 
| Natrium (sodium)  | 
      310mg | 138 | 
| Kalium (potassium)  | 
      86mg | 138 | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      12mg | 138 | 
| Sink (zinc)  | 
      0,50mg | 138 | 
| Selen (selenium)  | 
      4,9µg | 138 | 
| Kopper (copper)  | 
      0,0mg | 138 | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      190mg | 138 | 
| Jod (iodine)  | 
      10µg | 138 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0183
 - Quick bread, sweetened (US CFR)
 - A0821
 - Fine bakery ware (EUROFIR)
 - B1309
 - Beet
 - C0157
 - White sugar
 - E0147
 - Whole, shape achieved by forming
 - F0014
 - Fully heat-treated
 - G0005
 - Baked or roasted
 - H0147
 - Fruit added
 - H0186
 - Egg added
 - H0221
 - Fat or oil added
 - H0319
 - Wheat added
 - H0354
 - Sugar coated or covered
 - J0001
 - Preservation method not known
 - K0003
 - No packing medium used
 - M0001
 - Container or wrapping not known
 - N0001
 - Food contact surface not known
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 80
 - Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 91
 - Vann beregnet ved differanse
 - 138
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).