Muffins, med sitron, melisglasur
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
23g | 91 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1600kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
390kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
17g | 138 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
8,4g | 138 |
| C12:0 (fatty acids) |
1,2g | 138 |
| C14:0 (fatty acids) |
1,2g | 138 |
| C16:0 (fatty acids) |
3,0g | 138 |
| C18:0 (fatty acids) |
1,9g | 138 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,20g | 138 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,0g | 138 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,15g | 138 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,7g | 138 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,9g | 138 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
1,3g | 138 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,44g | 138 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 138 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0085g | 138 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0027g | 138 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,037g | 138 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0036g | 138 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0054g | 138 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,016g | 138 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,46g | 138 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,3g | 138 |
| Kolesterol (cholesterol) |
71mg | 138 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
54g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
17g | 138 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
38g | 138 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
37g | 138 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,80g | 138 |
| Protein (protein, total) |
5,2g | 138 |
| Salt (salt) |
0,78g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
150RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
150µg | 138 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
65µg | 138 |
| Vitamin D (vitamin D) |
2,2µg | 138 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,6alfa-TE | 138 |
| Tiamin (thiamin) |
0,060mg | 138 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,080mg | 138 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,34mg | 138 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,040mg | 138 |
| Folat (folate, total) |
8,0µg | 138 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,26µg | 138 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
1,6mg | 138 |
| Kalsium (calcium) |
44mg | 138 |
| Jern (iron, total) |
0,60mg | 138 |
| Natrium (sodium) |
310mg | 138 |
| Kalium (potassium) |
86mg | 138 |
| Magnesium (magnesium) |
12mg | 138 |
| Sink (zinc) |
0,50mg | 138 |
| Selen (selenium) |
4,9µg | 138 |
| Kopper (copper) |
0,0mg | 138 |
| Fosfor (phosphorus) |
190mg | 138 |
| Jod (iodine) |
10µg | 138 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0183
- Quick bread, sweetened (US CFR)
- A0821
- Fine bakery ware (EUROFIR)
- B1309
- Beet
- C0157
- White sugar
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0147
- Fruit added
- H0186
- Egg added
- H0221
- Fat or oil added
- H0319
- Wheat added
- H0354
- Sugar coated or covered
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 91
- Vann beregnet ved differanse
- 138
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).