Søk i matvaretabellen:

Muffins, med sitron, melisglasur

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
23g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,4g 138
C12:0
(fatty acids)
1,2g 138
C14:0
(fatty acids)
1,2g 138
C16:0
(fatty acids)
3,0g 138
C18:0
(fatty acids)
1,9g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,44g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0085g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0027g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,037g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0036g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0054g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,016g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 138
Kolesterol
(cholesterol)
71mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
54g 80
Stivelse
(starch, total)
17g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
38g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
37g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 138
Protein
(protein, total)
5,2g 138
Salt
(salt)
0,78g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
65µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,2µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,34mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 138
Folat
(folate, total)
8,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,26µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,6mg 138
Kalsium
(calcium)
44mg 138
Jern
(iron, total)
0,60mg 138
Natrium
(sodium)
310mg 138
Kalium
(potassium)
86mg 138
Magnesium
(magnesium)
12mg 138
Sink
(zinc)
0,50mg 138
Selen
(selenium)
4,9µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
190mg 138
Jod
(iodine)
10µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1309
Beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0354
Sugar coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: