Søk i matvaretabellen:

And, kjøtt med skinn, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
33g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
520kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
50g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
14g 135
C12:0
(fatty acids)
0,072g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,31g 460g
C16:0
(fatty acids)
12g 460g
C18:0
(fatty acids)
4,4g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,53g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
25g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
2,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
21g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
7,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
6,1g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,53g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,032g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,032g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,53g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
6,1g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
96mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
18g 135
Salt
(salt)
0,24g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
67RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
67µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,93µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,67alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,19mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,68mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
4,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,44mg 135
Folat
(folate, total)
9,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,7µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
1,7mg 135
Natrium
(sodium)
97mg 135
Kalium
(potassium)
250mg 135
Magnesium
(magnesium)
19mg 135
Sink
(zinc)
1,7mg 135
Selen
(selenium)
27µg 135
Kopper
(copper)
0,24mg 135
Fosfor
(phosphorus)
160mg 135
Jod
(iodine)
5,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1316
Duck
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0003
Meat color, undesignated or unknown

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: