Søk i matvaretabellen:

Muffins, med blåbær, melisglasur

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
33g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,8g 138
C12:0
(fatty acids)
1,0g 138
C14:0
(fatty acids)
0,94g 138
C16:0
(fatty acids)
2,4g 138
C18:0
(fatty acids)
1,6g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,6g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,38g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0068g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0022g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,030g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0029g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0043g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,013g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 138
Kolesterol
(cholesterol)
57mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
48g 80
Stivelse
(starch, total)
13g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
34g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
32g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 138
Protein
(protein, total)
4,3g 138
Salt
(salt)
0,63g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
120µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
68µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,39mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 138
Folat
(folate, total)
9,7µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,21µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,8mg 138
Kalsium
(calcium)
40mg 138
Jern
(iron, total)
0,60mg 138
Natrium
(sodium)
250mg 138
Kalium
(potassium)
87mg 138
Magnesium
(magnesium)
11mg 138
Sink
(zinc)
0,50mg 138
Selen
(selenium)
3,9µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
160mg 138
Jod
(iodine)
8,4µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1309
Beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0354
Sugar coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: