Søk i matvaretabellen:

Muffins, med melisglasur

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
21g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,7g 138
C12:0
(fatty acids)
1,3g 138
C14:0
(fatty acids)
1,2g 138
C16:0
(fatty acids)
3,1g 138
C18:0
(fatty acids)
2,0g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,16g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,4g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,45g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0088g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0028g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,038g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0037g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0056g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,016g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,48g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 138
Kolesterol
(cholesterol)
73mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
56g 80
Stivelse
(starch, total)
17g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
39g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
38g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 138
Protein
(protein, total)
5,3g 138
Salt
(salt)
0,80g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
160RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
67µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,3µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,34mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 138
Folat
(folate, total)
8,0µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,27µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 138
Kalsium
(calcium)
45mg 138
Jern
(iron, total)
0,60mg 138
Natrium
(sodium)
320mg 138
Kalium
(potassium)
85mg 138
Magnesium
(magnesium)
12mg 138
Sink
(zinc)
0,50mg 138
Selen
(selenium)
5,1µg 138
Kopper
(copper)
0,0mg 138
Fosfor
(phosphorus)
200mg 138
Jod
(iodine)
10µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1309
Beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0354
Sugar coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: