Søk i matvaretabellen:

Muffins, med sitron

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
25g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,8g 138
C12:0
(fatty acids)
1,4g 138
C14:0
(fatty acids)
1,4g 138
C16:0
(fatty acids)
3,5g 138
C18:0
(fatty acids)
2,3g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,51g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0099g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0031g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,043g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0042g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0063g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,018g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,54g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 138
Kolesterol
(cholesterol)
82mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 80
Stivelse
(starch, total)
19g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
30g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
28g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 138
Protein
(protein, total)
6,0g 138
Salt
(salt)
0,90g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
180RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
170µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
75µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,6µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,39mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
9,4µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,8mg 138
Kalsium
(calcium)
52mg 138
Jern
(iron, total)
0,70mg 138
Natrium
(sodium)
360mg 138
Kalium
(potassium)
100mg 138
Magnesium
(magnesium)
14mg 138
Sink
(zinc)
0,60mg 138
Selen
(selenium)
5,7µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
220mg 138
Jod
(iodine)
12µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1309
Beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0354
Sugar coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: