Søk i matvaretabellen:

Muffins, med blåbær

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
36g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,9g 138
C12:0
(fatty acids)
1,2g 138
C14:0
(fatty acids)
1,1g 138
C16:0
(fatty acids)
2,8g 138
C18:0
(fatty acids)
1,8g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,20g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,14g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,5g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,45g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0080g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0025g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,034g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0034g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0051g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,015g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,47g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 138
Kolesterol
(cholesterol)
66mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 80
Stivelse
(starch, total)
16g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
25g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
23g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 138
Protein
(protein, total)
5,1g 138
Salt
(salt)
0,73g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
140RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
140µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
80µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
2,1µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,0alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,45mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 138
Folat
(folate, total)
11µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,24µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,2mg 138
Kalsium
(calcium)
47mg 138
Jern
(iron, total)
0,70mg 138
Natrium
(sodium)
290mg 138
Kalium
(potassium)
100mg 138
Magnesium
(magnesium)
13mg 138
Sink
(zinc)
0,50mg 138
Selen
(selenium)
4,6µg 138
Kopper
(copper)
0,10mg 138
Fosfor
(phosphorus)
180mg 138
Jod
(iodine)
9,8µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1309
Beet
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0147
Fruit added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0354
Sugar coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: